Ψάχνεις Άνετα και Φθηνά Παντελόνια; Σου έχω την πιο value for money λύση!

Για χρόνια φορούσα μόνο φορέματα με κολάν.. Γιατί; Λόγω των παραπάνων κιλών ήταν η εύκολη λύση... Προσωπικά προτιμώ να ψωνίζω online και μετά από δυο - τρείς αποτυχημένες προσπάθειες να βρω παντελόνι απλά φαινόταν αδύνατον. Μέχρι που μια ημέρα έτυχε να πάω στο H&M στην Σταδίου...

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε τα H&M έχουν Plus Size ρούχα: παντελόνια, σακάκια, μπλούζες, πυτζάμες, εσώρουχα κοκ. Δυστυχώς όμως ήταν διαθέσιμα μόνο σε μια γωνίτσα στην Σταδίου. Πλεόν όμως με τις online αγορές μπορείτε να παραγγείλετε online από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα. 

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε ένα από τα παντελόνια plus size των H&M.

Το αγαπημένο μου: H&M+ Skinny Regular Jeggings

Το έχω λατρέψει! Αυτό το παντελόνι στοιχίζει μόνο 20 ευρώ! Μοιάζει με κολάν αλλά είναι πολύ πιο χοντρό και φαίνεται σαν τζιν... Δεν έχει φερμουάρ και είναι πάρα πολύ άνετο! Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει τσέπες.

Συνδυάζεται τέλεια με φαρδίες ή και στενές μπλούζες και ανάλόγα τα αξεσουάρ και το τοπ που θα επιλέξετε, φοριέται κατά την διάρκεια όλης της ημέρας!

Είναι διαθέσιμο σε μαύρο, σκούρο μπλε, και denim jean. Προτιμώ το μάυρο που αδυνατίζει και λίγο (!) αλλά η επόμενη μου αγορά θα είναι το denim. Είναι λίγο "χαμηλοκάβαλο" αλλά όχι υπερβολικά και φυσικά είναι πολύ ελαστικό. Λόγω τις ελάστικότητας μπορεί να σας εφαρμόζουν και δυο από τα νούμερα οπότε μη φοβηθείτε να το παραγγείλετε.

H&M+ Skinny Regular Jeggings - Plus Size Παντελόνι
H&M+ Skinny Regular Jeggings - Plus Size Παντελόνι
H&M+ Skinny Regular Jeggings - Plus Size Παντελόνι

Κάνε δικό σου σήμερα το οικονομικό Plus Size παντελόνι από το H&M και θα γίνει το αγαπημένο σου κομμάτι!



Το παραπάνω άρθρο δεν είναι χορηγούμενο.

Comments